Foto: EPA/Jeon Heonkyun

Vodi orlove na mundijal

VIŠE NEMA DILEME: Mladen Krstajić novi selektor Srbije!

Uskoro bez statusa v. d. mladi trener bez dana klupskog iskustva vodiće „orlove“ na SP, iako je FSS zvao i Zvezdinog trenera

Fudbal
> 15:41h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević glavni je protivkandidat Mladenu Krstajiću za mesto selektora reprezentacije Srbije.

Prema informacijama iz FSS, oni su već prelomili da nacionalni tim na Svetsko prvenstvo u Rusiju vodi Mladen Krstajić, mada ima i onih koji smatraju da bi trebalo izabrati drugo rešenje. Poslednjih dana dosta se spekulisalo o drugim kandidatima, a onda je u prvi plan izašlo ime Vladana Milojevića. Najviše zbog toga što još nije produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, koji mu ističe u junu. Iza njega su fantastični rezultati u proteklih šest meseci.

- Razgovarao sam s Vladanom Milojevićem pre tri dana, toliko mogu da kažem. U narednim danima biće razgovora sa još nekoliko kandidata. Funkcija selektora Srbije je veoma odgovorna i mi u FSS se trudimo da pri izboru ne napravimo grešku. Razumem medije, ali treba biti strpljiv. Odluku o novom selektoru neću doneti ja, ili jedan čovek, već će to biti odluka većine ljudi iz našeg saveza - otkrio je za Kurir Goran Bunjevčević, direktor reprezentativnih selekcija.

A. R.

Zvezdan Terzić GLUPOST JE DA ŽELE MILOJA

foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo previše da se upušta u komentarisanje ove vesti:

- To su gluposti - bio je kratak, ali i jasan Zvezdan Terzić.

U Ljutice Bogdana koketiranje s njihovim trenerom tumače i kao napad na crveno-bele da bi se oslabili pred prolećni deo sezone.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVI IGRAČI ĆE ZIMUS OBUĆI ZVEZDIN DRES