Foto: Printskrin

SENKE NAD BALKANOM

ŽIVOTNA BOL GLUMCA KOJI JE ZALUDEO ŽENE: Devedesetih su mu umrli mama i brat, a tragedija pre 8 godina ga potpuno slomila!

Glumac Sebastijan Kavaca (44) oduševio je ulogom Gabrijela Mahta u seriji "Senke nad Balkanom". Ovog šarmantnog muškarca markantnog pogleda i seksi glasa život nimalo nije mazio.

Pop kultura

Naime, glumac kog upoređuju sa Džordž Klunijem ne voli previše da se eksponira medijski i svoju privatnost čuva od očiju javnosti. On sa sobom nosi tešku životnu priču.

Njegov brat Kristijan, gitarista slovenačke grupe "MiladojkaYouneed", nastradao je devedesetih prilikom nezgode na snimanju muzičkog spota. Na njega su pala vrata i smrskala su mu vratni pršljen. Kristjan je preminuo godinu dana kasnije od izliva krvi u mozak.

Iste godine Sebastijan je ostao bez mame koja se razbolela od kancera. Godine 2009. umro je i Sebastijanov brat blizanac Damijan koji se ugušio u snu.

"Kad su otišli stariji brat i majka izvukli su me Damijan i tata. A kad je umro Damijan, tu su bila moja deca", otkrio je jednom prilikom Sebastijan.

Osim uloge u "Senkama nad Balkanom", Sebastijan je našoj publici poznat i kao dr Vrabec u seriji "Naša mala klinika". Glumio je i u spotu Edo Majke za pesmu "Bomba".

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Gloria.hr)