Opa, bato

(VIDEO) POHVALILA SE NOVIM IZGLEDOM: Dara Bubamara podigla guzu!

Sad imam dupe čvrsto i jako kao beton. Išla sam na posebnu prirodnu metodu oblikovanja

Stars

Dara Bubamara konačno ima guzu kakvu je oduvek želela. Pevačica je nedavno išla na zatezanje zadnjice posebnom metodom, bez silikona i akvafilera.

- Šta će mi silikoni, avioni i kamioni u zadnjici?! Imam dupe kao avion, čvrsto i jako kao beton. Dosta treniram i skačem po sceni. A i išla sam na posebnu metodu oblikovanja stražnjice, ali to je sve na prirodnoj bazi. Volim da izgledam dobro i sve polažem u fizički izgled. I ne samo to. Ja diktiram modne trendove u našoj zemlji. Stalno unosim neke inovacije. Kupila sam srebrne nogavice, koje vrhunski izgledaju na sceni, ali i na televiziji - kaže Dara.

Upitali smo je da li je guzu podigla zbog dečka, košarkaša Nemanje Bezbradice.

- Isključivo zbog sebe. Dečko me svakako voli. Što da me ne voli kad sam bomba u krevetu?! Srećni smo i zaljubljeni. Nikad mi bolja godina nije bila. Izbacila sam pesmu „Nikad ne reci nikad“, koja već ima milionske preglede. Uveliko pripremam koncert u Areni, zakazan za 21. april, i sve mi je ful i super - poručuje zadovoljna pevačica.

LJ. S.

Priznala

ERU OJDANIĆA NE PODNOSIM!

Dara je napokon otkrila kog kolegu ne podnosi.

- Znaš ko me nervira, iskreno. Onaj Era Ojdanić. Ospice dobijem kad ga vidim. Čovek me iritira, ne mogu da verujem, ima toliko godina, a skače kao nešto, ponaša se kao tinejdžer - rekla je u „Ami Dži šouu“.