Foto: Profimedia

dokaz da se radi dobro

RADOSTAN: Jokanović progovorio o interesovanju Reala

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je srećan kada se veliki klubovi poput Real Madrida interesuju za fudbalere ekipe koju trenira.

Fudbal
> 18:21h

Krilni igrač Rajan Sesenjon je jedan od poslednjih koga su navodno Madriđani izdvojili kao moguće pojačanje.

Srpski trener kaže da je Sesenjon vrlo talentovan, a 17-godišnji igrač bi mogao da bude "zlatna koka" kluba sa Krejven kotidža.

"Dobro je i za njega i za klub. A ako želite da kažete da je dobro i za mene, trebalo bi da budem zadovoljan jer se veliki klubovi interesuju za našeg igrača. Voleo bih da ostane, ali to nije u mojoj moći. Mislim da je on inteligentan dečko, ljudi oko njega su dovoljno pametni i igrao je više od 50 utakmica za klub a ima 17 godina", kaže Jokanović, prenosi Mundo deportivo.

Jokanović veruje da je pred Sesenjonom zbog talenta blistava karijera.

"Budućnost ovog momka je svetla. Ne znam kada će biti novosti, ali u ovom trenutku, dečko igra dobro. Ne mogu potpuno da kontrolišem situaciju, znam da je ranije bilo interesovanja, ali je on odlučio da ostane sa nama i po mom mišljenju to je bila fantastična odluka", dodaje Jokanović.

Fulam je trenutno 11. u Čempionšipu u kom se za prelazak u Premijer ligu trenutno bore Vulvsi, Bristol siti, Kardif i Derbi, a u igri je i Lids.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOVA NEDELJA ODLUKE!