Foto: Printscreen

UŽAS

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) AKO NEMATE JAK ŽELUDAC, NEMOJTE DA GLEDATE! Dvostruka olimpijska šampionka doživela stravičnu nesreću

Australijska biciklistkinja Kerolin Bušenen doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću iz koje je izašla sa povredama opasnim po život.

Ostali sportovi
> 20:53h

Dvostruka olimpijska i jednom svetska šampionka u mauntin bajku i bmx-u, Australijanku Kerolin Bušenen (27) nalazi se intenzivnoj nezi za teškim telesnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

Polomljena grudna kost i nos, kolaps pluća (pneumotoraks) - samo su neke od povreda koje je doživela ova nesrećna devojka, koja je uprkos lošem zdravstvenom stanju putem društvenih mreža obavestila sve svoje fanove kako se trenutno oseća.

- Ne bih mogla da kažem da mi se 2017. završila onako kako sam planirala. Bilo je teško poslednjih nekoliko dana na intenzivnoj nezi nakon saobraćajke. Upravo su me premestili u apartman i oporavak teče u pozitivnom smeru. Povrede su... lom grudne kosti, lom nosa i kolaps pluća. Javljam se uskoro sa novim informacijama. Srećna Nova Godina! Predsezona je krenula teže nego inače", rekla je Kerol u obraćanju pratiocima na društvenim mrežama.

Drenaža krvi iz pluća kroz pazuh koji je okačila na društvene mreže izazvao je opšti haos na internetu - gledanje istog mogli su da izdrže samo oni sa jakim želucem.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE ZVEZDIN JANUARSKI RASPORED. Da li je to normalno?