Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Printscreen

HIT

(FOTO) NIKADA NE BISTE POGODILI: Evo šta je zajedničko Bjelogrliću, Ceci i Gidri!

Stars
> 14:07h

Malo ljudi zna odgovor na ovo pitanje, a jeste li vi među njima?

Ceca Ražantović je jedna od najvećih zvezda na Balkanu, serija "Žikina dinastija" je devedesetih napravila bum i danas je jedna od gledanijih, a "Senke nad Balkanom" koje su se krajem prošle godine prikazivale na RTS-u oborile su sve rekorde gledanosti.

Ipak, gotovo niko nije primetio šta povezuje ove tri, na izgled, potpuno nepovezane stvari.

foto: Printscreen

U istoj kući Ceca je snimala svoj veliki hit "Kukavicu", u "Žikinoj dinastiji" u toj kući živi Milan Todorović, Marijin otac i Žikin prijatelj, a ista kuća iskorišćena je i kao kuća državnog tužilaca u "Senkama nad Balkanom" kojeg je tumačio Miloš Timotijević.

Kuća je poslužila i za glavne scene tokom snimanja serije "Gore, dole", "Bal na vodi", kao i mnoge druge serije, filmove, reklame...

Ova zvezda domaće kinematografije poznata je među filmskim radnicima kao Katinkina kuća i nalazi se u Beogradu, na Dedinju.

foto: PrintScreen

Filmsku karijeru započinje sasvim slučajno, tako što je jedna ekipa primetila zgradu i pitala vlasnicu Katinku da im ustupi vilu za snimanje.

Kuća im je odgovarala zbog velikog dvorišta za smeštaj ekipe, izdvojenosti od ostalih komšija kao i činjenice da se nalazi relativno blizu centra grada.

Priča se da je kroz ovu kuću prošlo više glumačkih imena nego kroz neko prestoničko pozorište.

foto: Printscreen

(Kurir/Blic, Foto:Kurir/Printscreeen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECA PREKRIVENA KRISTALIMA: Kada je izašla pred publiku u novogodišnjoj noći, svi su popadali!