Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ČULA SAM DA ČEKAM TROJKE I ŠOKIRALA SE: Kada su se rodili, pogledala sam im lica i otkrila nešto što je zapanjilo lekare!

Beki Džo Alen (23) iz Liverpula mislila je da čeka još jedno dete ali kada je otišla na ultrazvuk saznala je da će postati majka trojki. Nije mogla da poveruje, a kada su se rodili i kada je pogledala njihova lica, ostala je bez teksta.

Žena

Naime, saznanje da će postati majka 3 bebe odjednom bilo je veliko iznenađenje, pogotovo kad se zaviri u njihove familije.

"Nisam mogla da verujem. U našoj porodici nema ni blizanaca, a kamoli trojki", rekla je Beki, ali to nije bio kraj njenim čudima.

U 31. nedelji Beki se porodila. Na svet su došli Roko, Rohan i Roman, i kao što je to često sa trojkama, težina im je bila izuzetno mala, pa su prebačeni na neonatalnu intenzivnu negu.

Tri nedelje kasnije, skinuti su sa aparata i Beki je konačno mogla da im potpuno sagleda lica. I tada je usledio šok. Izgledali su identično.

Ispostavilo se da su u pitanju identične trojke, a šanse za to su od 60.000 pa sve do 200 miliona naspram jeda. Svega još par prirodno začetih trojki u celoj Velikoj Britaniji su identične trojke.

Ali iako su genetski identični, karakterno nisu. I tako ih Beki i razlikuje.

"Rohan je najglasniji, stalno nešto viče, Roko je opušten a Roman sebičnjak", kaže majka. To joj je, kaže, jedini siguran način da otkrije ko je ko.

(Kurir.rs/dailymail.co.uk, Foto: Profimedia/Ilustracija)