Foto: PrintScreen/Instagram

NJIHOVA LJUBAV JE IPAK TRIJUMFOVALA

PRELEPA JE I SVI JE ZOVU BEZOSEĆAJNA ZAVODNICA: Godinama je varala muža milionera sa POPULARNIM FUDBALEROM! Sada konačno staju na ludi kamen

Pop kultura
> 19:06h

Veliki skandal izbio je kada se pročulo da Danijela Seman (42), zanosna Libanka, vara supruga sa popularnim fudbalerom Seskom Fabregasom (30), mlađim od nje 13 godina.

Oni su već šest godina u vezi i zajedno imaju troje dece, a Danijela ima još dvoje sa milionerom Ilajom Taktukom, koga je i varala sa Seskom.

Danijela je inače ta koja je napravila prvi korak - prišla mu je u restoranu tražeći autogram za sina, a onda mu je ostavila papirić sa svojim brojem telefona. U to vreme bila je udata, a njen suprug ništa nije sumnjao dok nije video slike u novinama - u Nici je Danijela uživala sa Siskom.

Milioner je odmah zatražio razvod 13 godina dugog braka, a Danijela je iz svega izašla bogatija za 1,4 miliona funti.

Inače, Ilaj je, prirodno, iz svega izašao razočaran, pa je bivšu ženu nazvao sponzorušom, a ubrzo se na Tviteru pojavio profil "Doctor Lebanon" koji je tvrdio da je odrastao u selu do Danijelinog, pa otkrio da ona potiče iz izuzetno siromašne porodice, i da je "bezosećajna zavodnica".

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto:PrintScreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VAM POKLANJA NAJSEKSI SPORTSKI KALENDAR ZA 2018. GODINU: Gledaćete ga svih 365 dana