Foto: Profimedia

šta mu bi?

(VIDEO) INTERNET NE PRESTAJE DA SE SPRDA SA ČUVENIM GLUMCEM: Dobio Zlatni globus, pa se na sav glas zahvaljivao supruzi i ljubavnici u isto vreme

Pop kultura
> 15:45h

Juan MekGregor ovenčan je Zlatnim globusom za najboljeg glumca za ulogu u popularnoj seriji "Fargo", ali je zapravo pažnju svih svetskih medija, a i čitave Internet publike, skrenuo neverovatnim pobedničkim govorom.

Naime, poznati glumac se u govoru zahvalio za ovako važno priznanje najpre svojoj ženi Evi Mavrakis, a zatim i glumici Meri Elizabet Vajnsted, zbog koje će se i razvesti od supruge.

foto: Profimedia

- Želim da zahvalim Evi koja je bila uz mene tokom 22 godine, kao i našoj deci. Volim vas - započeo je Juan, da bi kasnije spomenuo i Meri Elizabet, rekavši da nije bilo nje nagrada bi izostala.

Podsetimo, MekGregor je u braku sa Evom od 1995. godine i sa njom je dobio četvoro dece. Međutim, nedavno je šokirao ceo svet otvorenim priznanjem da se na filmskom setu zaljubio u koleginicu i da će napustiti suprugu.

foto: Profimedia

Internet zajednica procenila je da nakon svega bilo krajnje neukusno i neprimereno da pominje ženu u ljubavnicu u istom govoru, te su ga doslovce "razapeli" na Tviteru.

Komentari, gifovi i fotke su bile urnebesno smešne, ali je suština u svakom ista - nikome nije jasno zašto je Juan ovo uradio.

(Kurir.rs/Foto:Profimedia)