Foto: Zorana Jevtić

DOBRO ZAPAMTITE

ŽELITE PARE NA IGRAMA NA SREĆU? Obavezno nosite na sebi ovu boju kada ih uplaćujete! Detalji su bitni!

Ako želite da dobijete novac na igrama na sreću, vrlo je važno i šta obučete na dan kada uplaćujete svoje tikete.

Zanimljivosti

Kako je već poznato, crvena boja privlači bogatstvo i obilje, a vrlo brzo neutralizuje negativnu energiju. Stari Kinezi novac oduvek drže u crvenim novčanicima jer, po drevnom verovanju feng shuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje.

Zato loto listić ili srećku uvek držite u crvenom novčaniku, a kad dođe dan uplate, idite korak dalje i na sebi nosite nešto u istoj boji.

foto: Shuterstock

Ako listić ispunjavate između svoja četiri zida, potrudite se da dišu elementima koji prizivaju novac. Prema feng shui filozofiji, to su dekoracije u neizbežnoj crvenoj, ali i zelenoj i ljubičastoj boji koje jamče bogatstvo. Ipak, postoje izuzeci, pogotovo ako ne podnosite jednu od spomenutih boja.

foto: Profimedia

Njihova moć tad neće "upaliti" kao sredstvo za privlačenje novca u život. Feng shui se ne iskazuj samo u raspodeli predmeta, nego i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kom provodite vreme.

Kinezi veruju da su posebno vredni novčići pronađeni na ulici, koje zatim treba staviti u (crveni) novčanik i čuvati ceo dan kako bi vas sreća pratila u stopu.

Njihov je običaj da srećne kovanice poklanjaju na venčanjima ili proslavi Nove godine.

Zadnja, ali ne i najmanje bitna stavka za privlačenje obilja je da se rešite starih stvari u domu kako bi nove mogle da zauzmu svoje mesto.

foto: Profimedia

(Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić)