Foto: Damir Dervišagić

NA NJENU INICIJATIVU

SUZANA MANČIĆ POTPISALA PREDBRAČNI UGOVOR I OBJASNILA: Zašto bi mi računali šta ću uzeti njihovom tati?

Stars

Suzana Mančić je otkrila da je spremna da se uda za svog dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa.

Voditeljka je priznala da je potpisala predbračni ugovor i navela svoje razloge zbog kojih se odlučila na taj korak.

foto: Damir Dervišagić

"Naš narod odvajkada govori: Čist račun, duga ljubav". Kada mladi ljudi stupaju u brak, nema potrebe da se potpisuju predbračni ugovori ako nisu Rokfeleri. Ali kada se venčavate u zrelim godinama, ostvareni i materijalno i profesionalno i porodično, jednostavnnije je kada se imovinsko stanje stavi na papir. Sada znamo šta je čije i to smo predočili svojoj deci. Zašto bi mene neko gledao popreko i računao šta ću ja uzeti njihovom tati? Meni ne treba ništa od Simeona, jer sam sve stekla sama", rekla je Suzana.

Ona je objasnila i ko je bio inicijator da se ugovor potpiše.

foto: Dragana Udovičić

"Bio je to moj predlog jer sam shvatila da će tako biti lakše. On ima divne ćerke koje rastu, udaju se, zapošljavaju, rađaju decu, a ja sam već 17 godina uz njihovog oca. Imamo odličan odnos, ali primetila sam da ponekad u deličima sekundi deca pokazuju određeni strah.

Nakon svega, Suzana je progovorila i o tome kakav je Simeon muškarac i zašto je sa njim.

"Simeon mi imponuje, jer je vredan i obrazovan čovek i veliki profesionalac. Sećam se kada sam prvi put na početku naše veze slučajno prisustvovala telefonskom razgovoru tokom kog je dogovarao organizaciju jednog događaja. U tom trenutku sam shvatila šta znači profesionalizam i koliko smo ovde daleko od toga", istakla je Suzana.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Story, Foto: Damir Dervišagić