Foto: Printscreen/ Instagram

od mršavice do plus sajz modela

(FOTO) BILA JE NA ATKINSONOVOJ DIJETI: Ovom fotkom je pokazala koliko se za 10 godina PROMENILA! Pročitajte njenu ISPOVEST!

Pop kultura
> 21:51h

Plus sajz manekenka Iskra Lorens (27) pravi je primer kako neko može za 10 godina iz korena da se promeni.

Lorens nikada nije krila da je tokom odrastanja bila jako nesigurna u svoje telo. Vodila je večitu borbu sama sa sobom. Sa 15 godina, bila je na atkinsonovoj dijeti smanjila prirodne bujne obline i stesala svoje telo.

Iskra je na Instagramu podelila dve fotografije koje otkrivaju koliko se ona za deceniju promenila.

"Sećam se da sam na ovom fotografisanju bila ponosna koliko sam bila mršava. Pokušavala sam da budem savršena. Mislila sam da ako izgledam kao ona (nerealni standard lepote), biću srećna, uspešna i voljena", napisala je manekenka pored fotografije.

Manekenka je u nastavku objasnila da su je umesto toga pratili osećaj neuspeha, empatije i nezadovoljstva.

"Delim svoje iskustvo sa snimanja, zato što moram da vam kažem da ako se osećate kao što sam se ja osećala, postoji način da se oporavite od poremećaja u ishrani. Niste sami. Najbolja stvar koju sam ikada uradila je što sam se fokusirala na sebe i pokušala da budem najbolja verzija sebe".

S obzirom da je kao tinejdžerka imala poremećaj u ishrani, ona danas sa ponosom ističe da su samoprihvatanje i briga o sebi veoma važni. Na taj način pokušava da pomogne drugima da zavole sebe.

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: PrintScreen Instagram