Foto: Partizan.rs

Zadužiće crno-beli dres

SPARTAK POTVRDIO: Prodali smo Đorđa Ivanovića Partizanu za 400.000 evra

Dosadašnji fudbaler subotičkog Spartaka Đorđe Ivanović novi je igrač Partizana.

Fudbal
> 18:11h

Poslednjih dana dosta se spekulisalo gde će najbolji fudbaler prvog dela Super lige Srbije nastaviti karijeru. Ivanović je nedavno izjavio da ukoliko ostane u Srbiji karijeru bi želeo da nastavi upravo u Partizanu.

On je u prvom delu sezone na 21 utakmici postigao 11 golova i upisao pet asistencija.

"Uprava Spartak Ždrepčeve krvi postigla je dogovor sa FK Partizan oko prelaska Đođa Ivanovića u njihove redove uz obeštećenje od 400.000 evra.

Ugovor će biti potpisan na četiri godine.

Najbolji igrač Spartak Ždrepčeve krvi i ujedno najkorisniji fudbaler Super lige po oceni trenera i igrača, karijeru će nastaviti u crno-belom dresu. Ivanović je u protekloj polusezoni postigao 11 golova i jedan je od najzaslužnijih za odlične rezultate Spartaka koji se trenutno nalaze na trećem mestu iza večitih rivala.

Ivanović je jutros sa svojim saigračima trebao da otputuje na pripreme u Antaliju, međutim umesto toga, seli se na Kipar gde će se ekipa Partizana pripremati za prolećni deo", stoji u saopštenju na sajtu Spartaka.

Promocija Ivanovića zakazana je za utorak za 14 časova na stadionu Partizana.

Pre Ivanovića u Humsku je u ovom prelaznom roku stigao levi bek Slobodan Urošević. Prethodnih dana takođe se spekulisalo o Ukrajincu Juriju Vakulku i bivšem napadaču Kajrata Žeraru Goi.

Kurir sport

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan rešio najveći problem. Zvezdini se gomilaju