Foto: EPA

Karabinijeri

ISTRAGA ZLOČINA U ITALIJI: Srpkinja organizator ubistva juvelira?

Karli je ubijen u decembru prošle godine u svojoj kući nedaleko od Trsta. Navodno, Olivera R. P. je sa nesrećnim čovekom bila bliska

Crna Hronika
> 15:53h

Italijanska policija traga za srpskom državljankom Oliverom R. P. zbog sumnje da je sa još dvojicom muškaraca umešana u ubistvo juvelira Alda Karlija (75). Prema nezvaničnim informacijama, veruje se da je ona napustila Italiju i da se nalazi u nekoj od susednih zemalja.

Podsetimo, Karli je ubijen u decembru prošle godine u svojoj kući nedaleko od Trsta. Navodno, Olivera R. P. je sa nesrećnim čovekom bila bliska.

- Policija je došla do informacija koje ukazuju na to da je Karli Srpkinji pozajmio 240.000 evra u novcu, zlatu i draguljima. Postoje indicije da je ona organizator ubistva. Takođe, sumnja se da je ona tokom boravka u Italiji koristila više identiteta - navodi italijanski portal Pikolo.

Muškarci koji su pomogli Srpkinji nisu identifikovani, ali ima indicija da je jedan od njih bivši policajac koji je u ljubavnoj vezi s Oliverom.

- Njih troje su ušli u kuću nesrećnog čoveka, vezali ga, brutalno pretukli i zadavili - preneo je saznanja iz istrage ovaj portal.

Kurir / J. I.

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ČEDOMIR JOVANOVIĆ ZNAO ZA ĐINĐIĆEVO UBISTVO?!