Foto: FK Voždovac

odlazak u inostranstvo

(FOTO) FUDBALER VOŽDOVCA POTPISAO ZA FERENCVAROŠ: Dejan Georgijević tri i po godine u Mađarskoj

Dosadašnji fudbaler Voždovca, Dejan Georgijević, od danas je novi član mađarskog Ferencvaroša, saopštio je klub iz Beograda.

Fudbal
> 17:33h

Sportski direktor kluba ''sa krova'' Goran Grkinić saopštio je danas da je za Gligorijevića bilo ponuda iz Španije, Poljske i Portugala ali se klub odlučio za najbolje rešenje.

''Posle transfera Saše Ivkovića u Maribor, napravili smo još jedan odličan transfer. Nakon uspešno pređenih lekarskih pregleda, Dejan Georgijević je potpisao ugovor sa mađarskim velikanom Ferencvarošem na tri i po godine. Imali smo mnogobrojne ponude ali smo poštovali njegovu želju i na kraju, mi smo kao klub prihvatili najbolju ponudu", rekao je Grkinić za klupski sajt.

Sad već bivši igrač Voždovca, i najbolji strelac kluba, rekao je da je presrećan zbog prelaska u klub koji je višestruki šampion Mađarske:

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u veliki evropski klub. Znao sam da je Ferencvaroš najbolji klub u Mađarskoj. Želeo bih da zahvalim svima u Voždovcu od predsednika kluba pa sve do ekonoma, svim bivšim trenerima sa kojima sam sarađivao, a naravno najviše mojim sada već bivšim saigračima", naveo je Georgijević.

Kurir sport

Foto: FK Voždovac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OTVORENI RAT DELIJA I UPRAVE: Dok igra ko ne treba na nas ne računajte!