Foto: Dado Đilas

A tim očekuju dve provere

IZVRŠNI ODBOR FUDBALSKOG SAVEZA ODLUČIO: Mladen Krstajić vodi Srbiju na Mundijalu u Rusiji

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora FSS kojom je predsedavao predsednik Slaviša Kokeza.

Fudbal
> 15:17h

Odlukom čelnih ljudi Fudbalskog saveza Srbije usvojen je predlog Stručnog odbora FSS da se za selektora „A“ reprezentacije imenuje Mladen Krstajić.

Bivši istaknuti reprezentativac i član stručnog štaba najboljeg državnog tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, predvodiće Orlove u Rusiji. Prethodno je Izvršni odbor usvojio ostavku Mladena Krstajića na članstvo u IO FSS.

Najbolju reprezentaciju Srbije očekuju i dve provere prd Mundijal, a rivali će biti Maroko, 23. marta u Torinu, i Nigerija, četiri dana kasnije u Londonu.

Selektora je dobila i kadetska reprezentacija Srbije, a generaciju 2001 (U-17) predvodiće Ivan Jević. On je nasledio Milana Obradovića koji će u narednom periodu biti član stručnog štaba „A“ reprezentacije.

Kadetsku selekciju očekuje drugi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, domaćin turnira biće Češka od 21. do 27. marta, a rivali našim nadama biće pored Češke, još selekcije Španije i Ukrajine.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ŠTA ŽELI ZVEZDA A ŠTA ZVEZDAŠI. 8 MILIONA ILI BB ŠOU?