Foto: Privatna arhiva

TUGA

PORODIČNA TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Umro deda Milosav, supruga sahranjena

Milosava je u kupatilu porodične kuće pronašla komšinica Živica Savić, koja ih je obišla na molbu njihove ćerke Milanke Vidanović jer se zabrinula što joj se roditelji nisu javljali na telefon

Crna Hronika
> 15:20h

Milosav Miljković (77) iz aleksinačkog sela Ljupten, koji se u subotu šlogirao pokušavajući da spase suprugu Dušanku (77), preminuo je juče u niškom Kliničkom centru. Njegova žena, koja je bolovala od karcinoma, sahranjena je u to vreme u rodnom selu.

Milosava je u kupatilu porodične kuće pronašla komšinica Živica Savić, koja ih je obišla na molbu njihove ćerke Milanke Vidanović jer se zabrinula što joj se roditelji nisu javljali na telefon. S obzirom na to da je Dušanka imala ranu na glavi, za koju se kasnije ispostavilo da je posledica bolesti, a da je Milosav bio pomućene svesti, kao i na nered u kući, posumnjalo se na razbojništvo. Međutim, obdukcija preminule žene i dijagnostika Milosavljevih povreda nisu potvrdile ovu sumnju.

Rodbina staraca bila je uverena da su pretučeni i opljačkani jer je Milosav nedavno prodao njivu i u kući imao nekoliko stotina evra. Policijska istraga nije ustanovila da je u njihovoj kući izvršeno bilo kakvo krivično delo.

Kurir / D. K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ĆAO “BELI - SAMO JAKO”! Zašto je Beli Preletačević izbačen iz sopstvene odborničke grupe u Mladenovcu?!