Foto: Reuters

premijer liga

(VIDEO) ODMAH POČEO DA SE ISPLAĆUJE: Sančez postigao gol u pobedi Junajteda

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom terenu Hadresfild sa 2:0, a debitantski gol u dresu "crvenih djavola" postigao je novajlija Aleksis Sančez.

Fudbal
> 18:42h

Ekipa trenera Žozea Morinja je ovom pobedom takodje smanjila zaostatak za liderom Mančester sitijem na 13 bodova, koji je ranije danas na gostovanju igrao nerešeno 1:1 protiv Banrlija.

Mančester junajted poveo je golom Romelua Lukakua u 55. minutu na asistenciju Huana Mate, da bi Sančez svojim prvim pogotkom u dresu "crvenih đavola" postigao u 69. minutu nakon što je prethodno promašio jedanaesterac.

Hadersfild je nakon ovog poraza, petog uzastopnog u Premijer ligi u zoni ispadanja, odnosno na 18. poziciji sa 24 boda.

Sautempton je na gostovanju sa 3:2 posle preokreta pobedio Vest Bromvič Albion. Domaćin je poveo golom Ahmeda Hegazija u četvrtom minutu, da bi

Sautempton izjednačio golom Marija Lemine u 40, a preokret je doneo Džek Stefens samo tri minuta kasnije.

Gosti su pitanje pobendika praktično rešili u 55. minutu golom Džejmsa Vord-Prauza, a konačnih 2:3 postavio je Hose Rondon.

Sautemtpon je tako prekinuo seriju od 12 utakmica bez trijumfa u Premijer ligi i sada sa 26 bodova zauzimaju 14. mesto, dok je VBA poslednji sa 20.

Bornumt je takodje posle preokreta pobedio Stouk sa 2:1, a golove za trijumf postigli su Džošua King u 70. i Lis Muse u 79. minutu. Prethodno je Stouk poveo pogotkom Džerdana Šaćirija.

Brajton je sa 3:1 pobedio Vest Hem, dok su Lester i Svonsi igrali nerešeno 1:1.

Kurir sport / Beta

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Umalo vrat da mu slomi! Navijač hteo da proslavi gol, a fudbaler ga grdno zeznuo!