Foto: Printscreen YouTube

DETE UBIJENO BATINAMA

OČUH I MAJKA MALOG PAVLA OSTAJU U PRITVORU: Niko neće da ih brani! Majka mrtva hladna rekla da je otac njenog nasmrt prebijenog deteta NEZNANI JUNAK!

Nerminu Šišiću (28), osumnjičenom da je na smrt pretukao svog 15-mesečnog pastorka Pavla, i detetovoj majci, Jeleni Jovović (34), tužilac Zoran Vučinić odredio je pritvor do 72 časa zbog opasnosti od bekstva.

Crna Gora
> 15:48h

Tužilac je kazao da zbog interesa istražnog postupka ne može da saopšti da li su osumnjičeni negirali krivicu, a da će istraga pokazatgi da li detetova majka, optužena za kršenje porodičnih obaveza, može da se dovede u vezu s ubistvom.

Početak jučerašnjeg saslušanja kasnio je jer osumnjičene, navodno, niko od advokata nije želio da brani.

Podsećamo, mali Pavle preminuo je u ponedeljak, 05. februara, od teških povreda koje je pretrpeo. Dete je ujutro dovezeno u Dečju bolnicu u Podgorici s vidljivim tragovima nasilja, saopštila je Uprava policije.

foto: Vijesti.me/Savo Prelević

Jelena Jovović i Nermin Šišić

Dečakov očuh, Nermin Šišić, osumnjičen je da je nasmrt pretukao malog Pavla. Policija sumnja da je Šišić duže vremena fizički zlostavljao dete, a da je majka Jelena Jovović prelazila preko toga. Ona je juče rekla lekarima i policiji da je maleni navodno pao pre mesec dana i da je tada izlomio zube i zadobio modrice po glavi i telu.

To je izazvalo dodatnu sumnju kod istražitelja, kao i činjenica da uopšte nije bila potresena. Štaviše, na pitanje ko je otac djeteta odgovorila je "neznani junak". Sve ovo, a najviše povrede, za koje je ustanovljeno da nisu nastupile prilikom pada već da je u pitanju prebijanje, policajcima je bilo više nego dovoljno da privedu dečakovu majku i njenog partnera.

Kurir.rs/CdM

Foto: Printscreen YouTube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?