Foto: AP, Foto: AP

OSTAVILA JE U ŠUMI DA UMRE

(VIDEO) KRVNIČKI IZBOLA ŠKOLSKU DRUGARICU DA BI PRINELA ŽRTVU IZMIŠLJENOM LIKU: Devojčica (15) osuđena na 40 godina robije!

Morgan Gejzer (15) iz Viskonsina osuđena je na 40 godina zatvora za psihičke bolesnike zbog zločina koji počinila 2014. godine, kada je napala, izbola i umalo ubila školsku drugaricu Pajton Lojtner.

Planeta

Ona je zločin počinila zajedno sa prijateljicom Anisom Vejer, a nesrećnu devojčicu su ostavile u šumi.

Kada su bile uverene da je mrtva, pobegle su. Izbodena devojčica je uspela da dođe do ruba šume i tamo je vidio biciklista koji je pozvao pomoć.

Morgan je prijateljicu ubola čak 19 puta. Izbola joj je ruke, noge i torzo.

One su drugaricu iz škoske klupe napale jer su htele da umire Slendermena i da mu prenesu žrtvu.

Devojčice su istražiteljima odgovorile da ih je na zločin naterao Slendermen, izmišljeni lik iz horor priča koje kruže internetom.

Crteži Slendermena pronađeni su u spavaćoj sobi Morgan Gejzer, a ona je tokom istrage izjavila da će ponovo počiniti sličan zločin "ako joj Slendermen naredi".

Slendermen je kreacija Erika Knudsena koja je postala viralna i vrlo popularna na internetu, pa se brzo oko nje stvorila čitava mitologija.

Morgan i Anisa su odgovornost prebacivale jedna na drugu, a šokirale su se kada su saznale da je Pajton preživela i da je sve ispričala policiji.

Kurir.rs/ The Sun

Foto: AP