Foto: EPA

TEORITIČARI ZAVERA RAZVILI SVOJU VERZIJU

(FOTO) FOTOGRAFIJA SA IVICE SVEMIRA KRIJE JEZIVU TAJNU? Internet preplavile priče kako je milijarder prikrio savršen ZLOČIN

Pre par dana svi smo bili svedoci istorijskog trenutka kada je u svemir lansirana do sada najjača raketa sa sve automobilom Tesla.

Planeta
> 18:51h

Direktor Tesle i osnivač firme Spejs iks Ilon Mask objavio je pre dva dana na Instagramu poslednju fotografiju "Starmena", lutke u automobilu koju je ponela u svemir raketa “Falkon hevi” lansirana u utorak.

Na fotografiji se vide crveni kabriolet, Starmen i Zemlja u obliku polumeseca.

Svemirsko putovanje lutke inspirisalo je, međutim, nove teorije zavere.

Jedan korisnik Redita spekuliše da je Mask počinio savršeni zločin i da je lutka na vozačevom mestu u stvari žrtva ubistva.

"Ideja je da je lutka zapravo beživotno telo, skriveno svima pred očima na međunarodnim vestima, i niko nikada neće moći doznati da li je ta osoba stvarno ubijena", napisao je korisnik i dobio 17.000 glasova i 500 duhovitih komentara.

foto: EPA

"Jeste li videli skoro Džefa Bezosa?", glasila je jedna od duhovitih opaski.

U nekima od komentara se navodi da je umesto lutke u svemiru telo Džefa Bezosa, direktora “Amazona”, a neki spekulišu da je u pitanju Amber Herd, Maskova bivša devojka.

"Mrlje krvi ne možete da vidite zato što je automobil, naravno, boje trule višnje", naveo je jedan korisnik.

Ilon Maskfoto: Reuters

Teorija zavere se toliko razvila da su drugi komentatori stavili još jedno telo u gepek, dok su neki tvrdili da je lutka u stvari klonirani Mask koga ovaj sa Zemlje vraća na matičnu planetu.

Sve u svemu, izgleda da su se svi zabavili posmatrajući ovo lansiranje.

Kurir.rs/Dejli star Foto: EPA