Foto: KURIR

Tragedija u Odžacima

Kako ćemo bez tebe, ćerko moja

Anđele moj, šta nas je ovo zadesilo, kukala je juče majka Snežane Tomić (40), koju je hicima iz pištolja ubio ljubavnik Zoran Marković (55)

Crna Hronika
> 00:00h

ODŽACI - Sahranjena žrtva bolesne ljubomore. - Dušo moja, anđele moj, šta nas je ovo zadesilo? Šta ćemo sada bez tebe, ćerko moja, i kako ćemo...Trebaš nam više nego ikada, a tebe nema, najveća srećo majke - naricala je juče neutešna Ljubinka nad kovčegom svoje ćerke Snežane Tomić (40), koju je u subotu oko 18 časova hicima iz pištolja ubio ljubavnik Zoran Marković (55) iz Bača. Nakon ubistva Marković je izvršio samoubistvo. Niko od familije nije smogao snage da priča o krvavom zločinu, koji se ne pamti u Karavukovu. Umesto njih, govorili su jecaji i kuknjava iz omalene kapele na seoskom groblju. - Snežana je bila žena za primer: pametna, lepa i sposobna. Pričalo se da je više od godinu dana bila u vezi sa Zoranom, ali niko nije sumnjao da nešto nije u redu s njima. Video sam je na dan tragedije. Bila je nasmejana i vesela, kao i uvek - kaže komšinica pokojne Snežane. Podsetimo, motiv tragedije bila je ljubomora. Kako pričaju meštani Karavukova, Snežana je htela da raskine ljubavnu vezu sa Zoranom. Nesrećna žena je iza sebe ostavila ćerku i sina iz prvog braka. Toma Rakočević

Snežana je bila žena za primer: pametna, lepa i sposobna

Imao dozvolu za pištolj Sudija Višeg suda u Somboru Branislava Mirković rekla je za Kurir da je policija tokom uviđaja kod Markovića pronašla dozvolu za posedovanja oružja kojim je izvršio zločin. - Pucao je iz revolvera marke „magnum“ - rekla je sudija Marković.