Foto: Damir Dervišagić

UHVAĆE NA DELU

(KURIR PAPARACO) OBEĆAO JE DA NEĆE VIŠE, ALI... Andrija Milošević nategao kriglu!

Ništa od obećanja glumca da više neće okusiti ni kap alkohola, koji mu je minulih godina pravio velike probleme, prvenstveno zdravstvene.

Stars

Andrija Milošević je u oktobru 2016. na sva zvona obelodanio da je čvrsto rešio da zauvek ostavi stari porok i okrene se zdravom životu, ali po svoj prilici nije dugo istrajao u tome.

U to smo se uverili kada smo ga pre nekoliko večeri sreli na jednom gradskom događaju. Sakriven od znatiželjnih pogleda, Milošević je u zabačenom separeu sedeo sa prijateljima i uživao u ispijanju piva.

Nismo uspeli da uočimo da li se zadržao samo na jednom piću, ali primetno je da je krigla iz koje je konzumirao alkohol zapremine pola litra. To je i više nego dovoljno za nekoga ko je, prema sopstvenom priznanju, prestao da pije pre skoro dve godine.

- Ostavio sam alkohol. Morao sam to da uradim zbog zdravlja. Ne želim sebi da napravim probleme i mogu da kažem da dosad uspešno balansiram. Nemam problema s alkoholom - rekao je Milošević u oktobru 2016. godine.

foto: Damir Dervišagić

Prema fotografijama koje smo zabeležili, očigledno je da se Andrija vratio starim, lošim navikama i batalio zdrav život.

Kurir / I. E., Foto: Damir Dervišagić