Foto: Reuters

KO S KIM STIGNE

(VIDEO) SEKS-SKANDAL DRMA VLADU AUSTRALIJE: Premijer morao da zabrani ministrima da rade ONE STVARI sa podređenima!

KANBERA - Australije Malkom Turnbul doneo je odluku da zabrani seksualne odnose ministara i zaposlenih u kabinetima posle skandala koji je potresao vladu.

Planeta

Afera je pukla kad se saznalo da zamenik premijera i ministar infrastrukture Barnabi Džojs, katolik koji je u braku 24 godine i koji promoviše porodične vrednosti, čeka dete sa bivšom predstavnicom za štampu.

"Ministri, bez obzira na to da li su u braku ili ne, ne smeju da stupaju u seksualne odnose sa osobljem. U suprotnom će kršiti standarde ponašanja", rekao je Turnbul i dodao da je "u 2018. godini neprihvatljivo da ministar ima seks sa nekim ko radi kod njega".

"To je zaista jako loše ponašanje na poslu i svi znaju da od toga nikada ne ispadne ništa dobro", rekao je premijer.

foto: Reuters

Preljubnik i licemer: Barnabi Džojs

Odluka premijera da se dopune pravila ponašanja stupila je na snagu odmah, a Turnbul je rekao da bi Džojs morao sam da razmotri svoju poziciju u vladi i na mestu lidera Nacionalne partije.

"Barnabi Džojs skandal" je ugrozio stabilnost vlade, a sam ministar (50) je uzeo odsustvo sa posla kad su mediji otkrili i obelodanili da je ostavio ženu i četvoro dece zato što mu je zatrudnela 32-godišnja ljubavnica, inače bivša predstavnica za štampu.

Kurir.rs/B92

Foto: Reuters