Foto: KK Partizan

PARTIZAN

ZALEĐENI: Košarkaš ugostio fudbalere

Fudbaleri Partizana odradili su posebne pripreme pred meč sa Viktorijom, i to kod kapitena košarkaša crno-belih Novice Veličkovića.

Fudbal
> 09:30h

Veličković je jedan od vlasnika poznatog fitnes centra na Novom Beogradu, a fudbaleri su ga posetili kako bi se što pre oporavili posle utakmice u Lučanima protiv Mladosti u Superligi. U tu svrhu koristili su finsku saunu, slanu sobu i posebnu komoru za krioterapiju, u kojoj temperatura iznosi neverovatnih minus 160 stepeni.

Kao jutarnji minus

- Pitaju me kako je kad uletiš. Meni je hladno, ali izdržim normalno, bez ikakvih problema. Neko uopšte ne oseti hladnoću, a izađe kao led ledeni. Donekle je slično ovim jutarnjim minusima s kojima se susrećemo ovih dana, s tim što traje najviše tri minuta. A kad izađeš na ulicu i čekaš autobus, ume da potraje mnogo, mnogo duže - pričao je Novica na ovu temu.

foto: KK Partizan

Pelcer uspeha

Pošto je kapiten KK Partizan pre neki dan osvojio Kup Radivoja Koraća, možda će ova poseta biti talična fudbalerima, jer su imali priliku da „pokupe pelcer“ uspeha. Ipak, za to će im trebati bolja igra nego u Beogradu, nema druge nego da zatresu mrežu Viktorije, a možda im upravo ovaj tretman u Veličkovićevom fitnes centru pomogne da budu maksimalno spremni za najvažniji meč sezone, koji je na programu u Plzenju u četvrtak.

foto: KK Partizan

Human potez

NOVIČIN DRES IZ FINALA NA AUKCIJI

Novica je odlučio da dres iz finala Kupa Radivoja Koraća, u kojem su crno-beli osvojili prvi trofej posle četiri godine, donira u humanitarne svrhe, saopštila je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“. Sva sredstva od prodaje biće uplaćena u fond za lečenje navijača Partizana Dragana Pajića. Prošle nedelje, i kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić učestvovao je u akciji i njegov dres je prodat za 90.000 dinara.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: KK Partizan