Foto: Shutterstock

Jeftin i jednostavan trik za mršavljenje

MAGIČNA DIJETA ZA CICIJE: Ovo je najjeftiniji način da brzo smršate

Zanimljivosti

Ako ste se odlučili da smršate uz pomoć nekih od najpoznatijih dijeta, sigurno ste već shvatili da vam treba dosta novca da ispoštujete dijetalan a zdrav jelovnik! Međutim, nedavno je pronađen trik kako da lako smršate bez striktne dijete i trošenja novca na skupe namirnice, piše Lepa & srećna.

Ekonomisti Kristofer Pejn i Rob Barnet pronašli su super formulu za mršavljenje koja vas košta 0 dinara. Jedan je uz pomoć ove formule uspeo da smrša 45 kg za 18 meseci, dok je drugi za isto to vreme izgubio 75 kilograma. Trik je u tome da merite svoju težinu svakog dana i tako uradite jedan mali naučni eksperiment na svom telu.

Svakog jutra stanite na vagu i saznajte koliko ste dobili ili izgubili grama ili kilograma. Nakon što izmerite težinu prisetite se šta ste jeli prethodnog dana, a zatim redovno ponavljajte merenje i po rezultatu sami ćete primetiti koliko treba da jedete i koju hranu treba da izbacite iz jelovnika. Možda zvuči čudno, ali ovi ekonomisti su prezadovoljni rezultatom, a ništa vas ne košta da i vi probate ovu jeftinu i jednostavnu dijetu.

PROČITAJTE JOŠ:

NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE OD 4 SASTOJKA

OVO TREBA DA JEDE SVAKA ŽENA U MENOPAUZI PROTIV BOLESTI

KAKO ZAUSTAVITI NAPAD KAŠLJA

(Kurir.rs/Lepa & srećna/Foto: Shutterstock)