Foto: Promo

KAKVA VAS PONUDA OČEKUJE OVE GODINE NA JUBILARNOM 40. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Popusti za rane uplate, sajamski popusti ili akcije poput „dvoje dece gratis“, na vama je samo da birate

Žena
> 12:03h

„Ne među koricama svih knjiga sveta, već među stranicama pasoša, najlepše priče se kriju. „

Nepoznati autor

Svake godine, u februaru, prostor Beogradskog sajma postaje „svet na dlanu“. Sajam turizma je mesto na kome se mašta i sanja, ali i razmenjuju iskustva i prave veliki i lepi planovi. Među brojnim izlagačima iz preko pedeset zemalja sveta, vrlo verovatno se krije i Vaša želja, Vaš idealan aranžman i popust koji će Vam dobro doći. U turističkoj agenciji „1 A Travel“ sasvim sigurno postoji ono što dugo planirate i priželjkujete da priuštite sebi – bezbrižno putovanje, u odličnoj organizaciji, na lepoj destinaciji, koja će napuniti „baterije“ i fotoaparat.

foto: Promo

Možda tragate za idealnim mestom na kome bi sa svojom porodicom proveli miran odmor, ali i uživali u nekim laganim, letnjim sportovima i drugim aktivnostima. Sanjate o lepoj, peščanoj plaži, izuzetnim domaćinima, dobroj zabavi i novim ukusima, a „1 A Travel“ na to kaže Turska. Kako se u ponudi nalaze brojni hoteli, neće Vam biti lako da se odlučite. Ne brinite, raznovrsnost znači da za svakog postoji ponešto i da Vam je užitak zagarantovan.

foto: Promo

Ukoliko putujete sa decom određenog uzrasta, biće Vam drago da čujete da postoje brojni hoteli na Antalijskoj obali, u kojima je boravak čak dvoje dece, u pratnji dve odrasle osobe, besplatan. Ova akcija, popularna kao „dvoje dece gratis“ takođe se pojavljuje i u hotelima u Egiptu, kao i na Kipru.

Jedan od takvih hotela je Mary Palace Resort & Spa 5* u mestu Side, na Antalijskoj rivijeri. Ne samo da se radi o sjajnom hotelu kome nećete naći zamerku, jer govorimo o modernom i luksuznom enterijeru, sjajnoj usluzi i trpezi, kao i plaži do koje se dolazi laganom šetnjicom, već govorimo o mestu bogate kulture, čija će Vas istorija opčiniti i zabaviti. Ukoliko se odlučite za antički Side i preporučeni hotel, a Vaša porodica je aktivna, željna novih iskustava i uvek spremna na pokret, jer ovde su sadržaji brojni i veoma interesantni, zasigurno nećete pogrešiti.

foto: Promo

Nijedna porodica nije ista, pa možda Vaša više uživa u još aktivnijem odmoru i nekim ekstremnijim aktivnostima, a možda samo više volite Crveno more i egipatski pesak, pa Vas misli vuku u Hurgadu. Tamo, na jednom mestu, laguna za mirno brčkanje i opuštanje uz rashlađujući napitak, ali i koralni greben idealan za snorkling koji će u Vama probuditi avanturistu. Desert Rose 5* u južnom delu Hurgade, komforan je hotel, sa fantastičnom plažom i dobrom uslugom, a na samo desetak kilometara od aerodroma i centra.

Kipar, prekrasne plaže, toplo more i lagana, mediteranska kuhunja, sinonimi su za kvalitetno i nezaboravno letovanje, kako za porodični odmor, tako i za mlade, koji traže pored svega navedenog i dobar provod i bogat noćni život. Od ove godine, u ponudi turističke agencije „1 A Travel“ , nalazi se još jedno veoma zanimljivo ostrvo u Sredozemlju. Malta Vam donosi sve što dobro letovanje podrazumeva, ali i mnogo više od toga. Šetnja čipkanom Valetom, poseta brodićem malim, bajkovitim ostrvima u neposrednoj blizini i raskošna, zanimljiva istorija, upotpuniće Vaš letnji odmor na način koji ste zamišljali čitave hladne zime.

foto: Promo

Da li ste već posetili Istanbul? Da li ste se u njemu zaljubili ili ste se samo zaljubili u njega? Kako god, uvek je pravo vreme za grad sa ogromnom dušom, jedinstvenim mirisom Istoka, spojevima nespojivog i najslađim poslasticama na svetu. Dovoljno je par dana u gradu kao što je ovaj, da upoznate njegove ulice, osetite njegov puls i udahnete dah viševekovnog, pa da njegovo zov postane deo svakodnevnice. Dozvolite da vas očara Istanbul, on to radi najbolje.

„1 A Travel“ Vas očekuje na Sajmu turizma, a ponudu detaljno možete pogledati na oficijelnom sajtu koji je naveden. Hajde da popunimo te stranice u pasošu zajedno!

Promo