Foto: Kurir

MLADI BOKSER KOLIMA UDARIO PEŠAKA

DRAMATIČNO! TERZIĆEV SIN PREGAZIO POLICAJCA: Pijan pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza!

Nikša Terzić autom naleteo na penzionisanog načelnika Odeljenja za maloletnike koji je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza

Crna Hronika
> 17:49h

Nikša Terzić, sin generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, udario je svojim automobilom penzionisanog policijskog načelnika Ševćeta Mašovića u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir nezvanično saznaje, nesreća se dogodila 14. februara, a prema prvim informacijama, skrivio ju je Mašović jer je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. On je u nesreći teško povređen i prema saznanjima Kurira, preksinoć je operisan u bolnici. - Mašović je pretrčavao ulicu van obeleženog prelaza kada je na njega naleteo Nikša Terzić. Policija koja je obavila uviđaj utvrdila je da je povređeni penzionisani policijski načelnik u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola, jer mu je konstatovano više od jednog promila alkohola u krvi. S druge strane, Terzić u trenutku nesreće nije imao alkohola u krvi - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

foto: Dragan Kadić

Prvi rezultati uviđaja i istrage ukazuju da Terzić, koji se inače bavi boksom, nije skrivio nesreću, odnosno da nije imao nikakve šanse da je izbegne. - Formalno, i dalje se radi na prikupljanju dokaza i utvrđivanju svih okolnosti nesreće, nakon čega će biti poznato da li će protiv Terzića biti podneta krivična prijava ili će biti oslobođen svake sumnje. Odluku o tome doneće nadležni tužilac kada pregleda sve izveštaje o nesreći, kao i kada se utvrdi brzina kojom se Terzić kretao u trenutku udesa - dodaje naš izvor.

Povređeni Ševćet Mašović je penzionisani policijski funkcioner, a u centrali beogradske policije dugo godina je bio načelnik Odeljenja za suzbijanje maloletničke delinkvencije. - Mašoviću su konstatovane teške povrede, a očekuje ga još nekoliko operacija - rečeno je Kuriru u bolnici.

I. Milićević

I stariji imao udes prošle godine KOSTADIN SE SUDARIO S DIVLJIM TAKSISTOM

foto: Damir Dervišagić

Saobraćajnu nesreću je pre skoro tačno godinu dana imao i drugi sin direktora FK Crvena zvezda Kostadin Terzić. Nesreća se dogodila 19. februara 2017, kada je „golf“ u kome je bio Terzić prešao u suprotnu traku u Ulici kralja Milana i direktno se sudario s divljim taksistom. U udesu su taksista i njegova mušterija lakše povređeni.

foto: Kurir

I. Milićević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: 40 DANA OD ATENTATA NA OLIVERA IVANOVIĆA: Njegova supruga jako razočarana! Pogledajte i zašto