Foto: Marina Lopičić

HIT

OZBILJNO SE ZAMERIO: Marko Miljković smuvao ženu krimosa, pa pobegao u rijaliti!

Kad je kontroverzni biznismen iz Švajcarske saznao da ga supruga vara s Miljkovićem, zapretio mu da će ga ubiti

Stars
> 17:15h

Marko Miljković ozbiljno se zamerio kriminalcu iz Švajcarske, koji čeka pravi trenutak da mu se osveti!

Kako Kurir saznaje, učenik rijalitija „Zadruga“ je nekoliko meseci živeo i radio kao menadžer u njegovom lokalu u Cirihu, a onda mu je zaveo ženu! Markov prijatelj, koji je dobro upućen u ovu priču, kaže da je Miljković iskoristio poverenje čoveka koji mu je pomogao.

- To se dogodilo neposredno pred njegov ulazak u rijaliti. Miljković u tom periodu u džepu nije imao prebijene pare i molio je prijatelje da ga zaposle. Jedan od njih se sažalio i upoznao ga s tim čovekom koji godinama živi i radi u Švajcarskoj. Taj kontroverzni biznismen mu je ukazao poverenje, zaposlio ga u svom lokalu ne sluteći da će mu baš on zabiti nož u leđa tako što će se spanđati s njegovom ženom - priča Markov drug, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Dragan Kadić

Istorija

GODINAMA VOLEO ENU POPOV

Marko je postao poznat javnosti učešćem u prvoj sezoni „Velikog brata“ pre 11 godina. U tom šou-programu se rodila ljubav s Novosađanskom Enom Popov, koja je potrajala i po izlasku u spoljni svet nekoliko godina. U međuvremenu, ona se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu, a on je nastavio svoje rijaliti putešestvije.

Miljković je prema njoj bio fin i slatkorečiv i odmah su sevnule varnice.

- Viđali su se tajno, a on se prema tom čoveku ponašao uobičajeno iako je spavao s njegovom ženom. To je trajalo nekoliko meseci, sve dok taj kriminalac nije saznao za aferu. Ona mu je i dojavila da su raskrinkani i poručila mu da beži jer će ga njen muž ubiti. Marko nije uzeo ni kofer iz stana, već samo pasoš i odmah je napustio zemlju. Sada ga on juri i prebiće ga čim bude izašao iz rijalitija - zaključuje izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo s Markovom porodicom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Žene su zbog njih bile prikovane uz male ekrane: 5 najboljih frajera iz rijalitija (VIDEO)