Foto: Damir Dervišagić, PrintScreen

NIJE JE ŠTEDEO

DEDA ADAM OTKRIO ŠOKANTNE TAJNE: Zorica Dukić je neviđeni kriminalac i ku.va! Podsetiću je na krivičnu prijavu!

Deda Adam, nekadašnji najveći fan Zorice Dukić otkrio je da je raskinuo ugovor sa njom, oduzeo joj stan koji joj je poklonio jer ga je razočarala, a sada otkriva detalje koje javnost sigurno nije znala.

Stars

Naime, on tvrdi da je uvideo kakva je Zorica zapravo i potpuno promenio mišljenje o njoj.

"Zorica je bila na saslušanju zbog krivične prijave i ako se ne seća, podsetiću je zbog čega, ali o tome ćemo pričati drugi put", kaže Adam, i tvrdi da Zorica laže kako je on hteo da bude sa njenom majkom.

foto: Printscreen

"Njena majka je iz mog kraja, znao sam i njenog oca, bio je šofer na liniji 52, koja prolazi kroz moj kraj. Zoričinu majku sam čak vozio i na sahranu Gastozove majke. Ja sam se zezao na televiziji da tražim ženu za brak i da će, ako je pametna, brzo da me skemba i uzme penziju od 60.000. Zorica je rekla meni: ‘Bilo bi dobro kada bi moja mama htela da se uda za vas, da uzme penziju, ali ona neće.? Zorica je htela i stan i penziju, ma sve. Ona je kriminalac i kurva neviđena! Ima nekih stvari koje ja nikad neću moći da ispričam o njoj, a svašta znam", kaže deda Adam.

Podsetimo, on je već govorio da je razočaran u Zoricu i da je ona strašno opasna osoba koja se bori samo za sebe. Pored njega, i njen bivši radnik imao je žestoke komentare za Zoricu.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Svet, Foto: Printskrin, Damir Dervišagić)