Ilustracija, Foto: Damir Dervišagić

ko je voleo tita i slobu, voli i njih

DAČIĆ I PALMA U ARANĐELOVCU: Glas za nas, glas za budućnost

Izbori 2018.

ARANĐELOVAC - Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas u Aranđelovcu gde zajedno sa JS izlaze na lokalne izbore da je glas za tu listu glas sa budućnost, ne samo koalicije te dve partije nego i Srbije.

Dačić je zajedno sa predsednikom JS Draganom Markovićem razgovarao sa građanima Aranđelovca pozvao one koji su "voleli Tita, voleli Slobu" njega i Markovića glasaju za tu listu i time za budućnost.

Ilustracijafoto: Printscreen SPS

"Stabilnost zavisi od toga koliko će naša lista da osvoji i ovde i u Beogradu i svim drugim gradovima i opštinama" rekao je Dačić uz poruku članovima njhove liste da kao što vodi čvrstu politiku kada je reč o spoljnoj politici, tako i oni treba da budu čvrsti, odlučni i jasni "kada budu vodili Aranđelovac posle izbora".

On je dodao da "ne dolazi u obzir da priznamo nezavisnost Kosova" da želimo da idemo ka EU "ali sigurno nećemo da vodimo poltiku da priznamo Kosovo ili da vodimo antirusku politiku".

Kako je rekao Rusija i Kina najviše brane naše državne i nacionalne interese i "samo onaj ko ne voli Srbiju bi mogao da vodi antirusku politiku".

Ilustracijafoto: Damir Dervišagić

Marković je rekao da je cilj da se rezultati postignuti u Jagodini "preslikaju" i na Aranđelovac, da budžet troše građani, a ne političari, da opštinske automobile koriste građani kada je neophodno, da članovi gradskog veća ne primaju plate, da se pomogne poljoprivrednim proizvođačima...

Kako je rekao dovešće i jednog stranog investitora u Aranđelovac.

Na izborima u Aranđelovcu učestvuje šest izbornih, upisan je 37.371 birač, a glasaće se na 40 izbornih mesta.

(Kurir.rs/Tanjug)