Foto: Ragbi klub Crvena zvezda

Stigao po trofeje

REPREZENTATIVAC ŠKOTSKE DEBITOVAO U DRESU ZVEZDE: Crveno-beli dobili veliko pojačanje!

Na utakmici Super Kupa Srbije u ragbiju 13 između Crvene zvezde i Partizana za crveno-bele je uspešno debitovao Sem Heron.

Ostali sportovi
> 19:44h

Sem dolazi iz Škotske gde je na klupskom nivou nastupao za Kardif Siti RL i Isterhaus Panterse.

Sa ponosom ističe nastupe za U19 selekciju Škotske i nastup na studentskom svetskom prvenstvu, a ubeležio je i nastup za A selekciju Škotske što potvrđuje veliki kvalitet ovog igrača.

Heron je nastupima za Mitagong Lajonse u Australiji primećen od strane "Srama Rugby League Recruitment" ekipe koja ga preporučuje Crvenoj zvezdi posle čega je brzo postignut dogovor da će Sem Heron braniti crveno-bele boje do kraja sezone.

Heron je debitovao pobedom za prvi trofej u novoj sezoni. Pokazao je da će biti veliko pojačanje, kako na terenu tako i van njega. Već je pokazao veliko znanje koje želi da prenese mlađim igračima i van terena.

Na terenu je takođe veoma glasan, vuče ekipu napred i kada se na to doda njegova beskompromisna zatrčavanja sa loptom i jaka obaranja jasno je da su crveno-beli napravili pravi potez za budućnost kluba.

"Jako sam zadovoljan kvalitetom utakmice. Iako se ne igra brzo kao što sam navikao u Škotskoj i Australiji fizički aspekt izuzetno dolazi do izražaja. U obe ekipe ima nekoliko velikih i jakih momaka, a to mi se posebno dopada", izjavio je Sem posle utakmice.

Posle trenera Trev Smita, Herona na poziciji stuba i povratnika Obrajana na poziciji druge linije Crvena zvezda ove nedelje očekuje još jedno veliko pojačanje – Amerikanca Monte Gadisa koji može da popuni više pozicija u timu.

Kurir sport Foto: Ragbi klub Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ova činjenica treba da zabrine Partizan više od bodovnog zaostatka za Zvezdom