Foto: Fonet

U 12 MEČEVA ZABELEŽIO 6 PORAZA

ARSENAL DOČEKUJE LIDERA PREMIJER LIGE Venger: Najmanje brinem o svojoj poziciji u klubu

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da u ovom trenutku najmanje brine o tome da li će izgubiti posao u londonskom klubu.

Fudbal
> 13:31h

Arsenal je u 12 utakmica u 2018. godini pretrpeo šest poraza, a u finalu Liga kupa izgubio je od Mančester sitija sa 0:3.

Arsenal u četvrtak dočekuje lidera Premijer lige Mančester siti, za kojim zaostaje 27 bodova.

Venger, koji je trener Arsenala od 1996. godine, rekao je da je "zapanjen što i dalje mora da odgovara na pitanja o odlasku iz kluba". Francuz je prošlog maja, po osvajanju trećeg FA kupa u četiri sezone, potpisao novi dvogodišnji ugovor, iako ekipa nije uspela da se plasira u Ligu šampiona prvi put u poslednjih 20 godina.

"Prevrnuo sam ceo svet da poštujem svoje ugovore. Moja pozicija je moja poslednja briga. Brinem o tome da pripremim ekipu za predstojeću utakmicu", rekao je Venger.

U poslednjih nekoliko sezona Vengera kritikuju navijači, pre svega jer se ekipa ne bori za šampionsku titulu.

"Moj posao je da se koncentrišem na igru, a na drugim ljudima je da me ocenjuju. Da li vas neizvesnost moje pozicije sprečava da spavate? Najvažnija stvar je utakmica u četvrtak uveče. Nije moguće uvek pobedjivati. Svi moramo da živimo sa kritikama, to je deo modernog fudbala. Ali, moramo da se koncentrišemo na naredni meč i da zajedno odgovorimo na sve", naveo je Venger.

kurir.rs / Beta

foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Kolika je stvarno Zvezdina prednost? 11:2 =6? ili 11:2=5 ???