udala se komičarka

(VIDEO) 20 MINUTA JE PISALA ZAVETE I PLAKALA: A onda mu obećala da će ga zadovoljavati oralno svaki dan do kraja života... ŠOK!

Pop kultura

Poznata komičarka Ejmi Šumer se nedavno tajno udala za kuvara Krisa Fišera, a sada je rešila da sa celim svetom podeli koje zavete mu je dala.

Nakon fotografija koje sa intimnog venčanja, Ejmi Šumer je u radio emisji SiriusXm, otkrila neke detalje sa svadbe, kao i kako doživljava bračnu zajednicu.

"Osećam se fantastično zato što sam udata, a razlog je što smo nas dvoje veoma zaljubljeni", istakla je.

Kako kaže, oko dvadeset minuta je provela pišući svoje zavete, zbog nekih dirljivih je čak i zaplakala, a u jednom od njih je istakla da će ga ceo život zadovoljavati. I to oralnim seksom.

"Rekla sam mu: 'Obećavam ti da ću te svakog dana oralno zadovoljavati, iako mi svi govore da ću to prestati da radm vremenom', otkriva glumica.

Komičarka i glumica, koja obožava da se šali na sopstveni račun, kazala je da Kris već sigurno žali zato što ju je oženio.

"Svakodnevno ga 'podbadam', a on ne može da dođe k sebi od mojih glupih šala. Ali jako mi se sviđa biti nečija žena, taj izraz koristim u nepotrebnim situacijama", priznala je.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram