Foto: Dragana Udovičić

broj prekršaja znatno se smanjio

VRAČAR NAGRADIO 10 NAJBOLJIH POLICAJACA: Zahvalni što uspešno rade svoj posao

Beograd
> 15:24h

BEOGRAD - Gradska opština Vračar nagradila je danas deset najboljih policajaca koji rade na teritoriji te opštine, a predsednik opštine Milan Nedeljković istakao je da je saradnja između opštine i policije na zavidnom nivou.

"Mi smo bezgranično zahvalni članovima policijske stanice Vračar što jako uspešno rade svoj posao", poručio je Nedeljković i dodao da je nagrada simbolična, ali da pokazuje zahvalnost opštine za sve što policija radi.

Podseća, da se na teritoriji Vračara nalaze, kaže, tri najznačajnija objekta u Beogradu Hram Svetog Save, Narodna biblioteka i Muzej Nikole Tesle koje posećuje veliki broj turista, te da je zato značajno da ta opština bude bezbedna.

Nedeljković je naveo da se broj prekršaja znatno smanjio i poželeo je svim opštinama da im saradnja sa policijskim stanicama bude na nivou koju ima Vračar.

Jedan od nagrađenih pripadnika policije, Mile Ješić istakao je da nagrada nije uspeh samo deset nagrađenih policajaca, već celokupne stanice kao kolektiva i uigranog tima.

Dodaje, da su u saradnji sa opštinom organizovali više edukativnih radionica na kojima su učestvovali stanovnici Vračara.

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ČETVOROGODIŠNJE DETE NOVA ŽRTVA BOGINJA! Brnabićka uputila jasan apel svim roditeljima!