Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Lider radikala izričit

ŠEŠELJ UBACIO GLASAČKI LISTIĆ, PA PORUČIO: Ako pređemo cenzus, nećemo sa Đilasom, Jeremićem, Jankovićem, Radulovićem ni Obradovićem

Izbori 2018.

Sigurno nećemo sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, Sašom Jankovićem, kao ni sa Radulovićem i Obradovićem, ukoliko pređemo cenzus, poručuje predsednik Srpske radikalne stanke Vojislav Šešelj.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je posle glasanja novinarima rekao da bi za listu "Dr Vojislav Šeselj - Srpska radikalna stranka" na izborima za Skupštinu Grada Beograda solidan bio svaki dvocifren rezultat. On je kazao da bi neprelazak cenzusa te liste predstavljao loš rezultat za radikale u Beogradu.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Lider radikala je dodao da SRS ne bi pravio koaliciju ni sa Demokratskom strankom, jer je u koaliciji okupljene oko te stranke i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića, koji je, prema Ssešeljevim rečima, Haškom tribunalu isporučio Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

"Mi mislimo da treba najviše napora uložiti u sređivanje postojećeg, pre svega u otklanjanje komunalnih nedostataka u Beogradu. Nismo pristalice grandioznih projekata, ali bismo nastavili sa projektom "Beograd na vodi" i grčevito bismo tražili strane investitore, pošto je suviše rizično da država ulazi u tako veliku investiciju", zaključio je lider SRS.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Šešelj je jutros oko 10 časova glasao na biračkom mestu broj 96 u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici, uz pratnju supruge Jadranke.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Jaroslav Pap)