Foto: PrintScreen

POTRESNO

MAJKA UČESNICE PAROVA ZA KURIR: Ivona je bila na ivici smrti!

Godinama je trpela vršnjačko nasilje, a zbog potisnutog stresa često je padala u nesvest. Lekari su posumnjali da boluje od leukemije, priča Vera Paunović

Stars
> 09:10h

Ivona Paunović je zbog vršnjačkog nasilja imala ozbiljne zdravstvene probleme. Majka učesnice „Parova“ Vera Paunović kaže da joj je ćerka zbog dugogodišnjeg potisnutog stresa bila na ivici smrti i da dugo nisu znali od čega boluje.

- Bila je odličan đak, nije pila, pušila, nije imala dečka ni drugarice. Prosto, nije se uklopila u društvo, svi su je odbacivali. Jednom prilikom kupili smo joj rolere u inostranstvu, a te devojčice iz škole su imale one plastikanere. Bile su ljubomorne, a jedna ju je zakačila za bicikl i namerno prešla preko rupe, a Ivona je slomila ruku. Nije smela da mi kaže i tek je nastavnica fizičkog primetila da joj je ruka polomljena. Mnogo je patila jer je želela da bude kao i sva deca, da ima prijatelje - kaže Ivonina mama za Kurir.

foto: PrintScreen

Godinama kasnije završila je u bolničkoj postelji:

- Nosila je traume iz škole godinama, a sve je kulminiralo na Fakultetu za bezbednost. Tada su na testovima utvrdili da ima stopostotni stepen tolerancije i neagresije, što nije dobro, jer sve trpi u sebi. Tada je počela da pada u nesvest. Pakao je počeo kada je tokom treninga pala u nesvest i povredila trtičnu kost. Tada je zaradila cistu. Radila je analize i krvna slika je bila očajna. Mislili smo da ima leukemiju. Plakala sam danima, nisam znala kako da joj pomognem.

foto: Printscreen

Posle detaljnih analiza Ivona je dobila dijagnozu.

- Na kraju, saznali smo da ima teži oblik anemije. Počela je da vodi računa o ishrani i sada su njeni zdravstveni problemi mnogo manji. I dalje ima anemiju, ali nije toliko drastično. Znate, ona je uvek bila naivna, verovala da su svi ljudi dobri. Srećom, oporavila se, sada ima i dečka i prijatelje - zaključuje Vera.

J. Stuparušić - Foto: PrintScreen

Cista

MORA NA OPERACIJU

Vera kaže da njena ćerka ima još jedan zdravstveni problem:

- Nedavno su joj u Francuskoj našli cistu na jajniku. Treba da se operiše. Nije ništa strašno, ali vođena lošim iskustvom iz prošlosti, želim da to što pre reši.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MOKRA I PREVIŠE SEKSI: Kat

arina Živković se snimala u teretani i stavila grudi u prvi plan!