Foto: Dado Đilas

BAHATA

IZAZVALA SUDAR, PA POBEGLA: Pijana policajka išetala iz stanice i otišla kući

Zbog kolegijalnog odnosa, dežurni policajac nije zatvorio J. Đ. u ćeliju, već ju je ostavio da sedi s njim. Međutim, kad je izašao bukvalno na minut, ona je to iskoristila i pobegla kući

Crna Hronika
> 14:13h

Policajka J. Đ. iz Beograda, koja je sa 2,2 promila alkohola u krvi nakon sudara privedena u policijsku stanicu u Zemunu na trežnjenje, pobegla je kući tako što je zloupotrebila poverenje kolega.

Kako saznaje Kurir, ona nije bila u prostoriji gde je trebalo da se trezni, već su je kolege ostavile u kancelariji.

- Zbog kolegijalnog odnosa, dežurni policajac nije zatvorio J. Đ. u ćeliju, već ju je ostavio da sedi s njim. Međutim, kad je izašao bukvalno na minut, ona je to iskoristila i pobegla kući, a dan kasnije je otvorila bolovanje - kaže izvor Kurira.

On dodaje da je policajka napravila problem kolegama.

- Izašli su joj u susret, a ona im je tako vratila. U povratku je mogla da napravi još problema onako pijana - objašnjava naš sagovornik i dodaje da će, bez obzira na to što nije bila na dužnosti, protiv policajke biti pokrenut disciplinski postupak.

J. Đ. je izazvala sudar udarivši svojim automobilom u taksi. Šteta nije bila velika, ali ju je taksista prijavio policiji kad je shvatio koliko je pijana.

J. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PAUK ODNEO POLICIJSKI DŽIP ISRED SKUPŠTINE ! Pa vi, posle toga, optužujte Parking servis kako nose samo jeftinije kola!