Foto: Profimedia

IŠLA NA KIROZAŽU

ZVEZDA VAMPIRSKIH DNEVNIKA OBJAVILA POTRESNO PISMO: Mojoj bebi srce više ne kuca! SRCE ĆE VAM PUĆU

Pop kultura

Kler Holt (29), glumica poznata po seriji 'Vampirski dnevnici', objavila je fotografiju na društvenoj mreži koju je uslikala pre kiretaže, medicinskog zahvata koji se provodi posle pobačaja.

"Snimila sam ovu sliku pre 10 dana dok sam čekala operaciju jer je moje malo, slatko dete izgubilo otkucaje srca. Poslala sam je vereniku koji je bio u čekaonici kako bi mu pokazala da sam dobro. Ali nisam bila", napisala je Holt

Kaže da se nikad u životu nije osećala slomljeno kao tada i dugo je razmišljala hoće li gubitak deteta podeliti s javnošću.

"Nakon kiretaže sam provela sate na internetu tražeći žene koje su prošle isto što i ja. Bila sam očajna u potrazi za nekim s kim bi mogla da podelim osećanja. Nekog ko će mi reći da su depresija i beznađe normalni, da to nije moja krivica i kako nisam slomljena zauvek", ispričala je glumica.

Uspela je da nađe grupu žena koje su doživele identično iskustvo kao ona. Bile su otvorene i slomljene, a o pobačaju su raspravljali otvoreno.

"Srce mi slama osećaj da je gubitak deteta nešto što treba da zadržim za sebe", napomenula je Holt.

Dodala je kako joj je podršak bila najvažnija za 'izlazak iz mračne rupe', a najvažniju ulogu je u tome imao njen verenik Andrej, kojem nikada neće moći dovoljno zahvaliti.

Kurir.rs/Foto Profimedia