Foto: EPA

Uz predsednika kluba

SRPSKI REPREZENTATIVAC PODRŽAO GAZDU PAOKA Prijovićeva poruka Savidisu: Veliki šefe, mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani!

Fudbaler PAOK-a Aleksandar Prijović pružio je podršku vlasniku kluba Ivanu Savidisu porukom na Fejsbuk profilu da je ekipa uz njega.

Fudbal
> 13:12h

Srpski reprezentativac, najbolji strelac tima iz Soluna, na društvene mreže postavio je i sliku Savidisa i njega, uz reči: "Veliki šefe, svi znamo koliko si dobra i ljubazna osoba, kao i koliko ljudi traži tvoju pomoć. Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani", napisao je Prijović na engleskom jeziku.

Savidis je prouzrokovao da se zaustavi fudbalsko prvenstvo u Grčkoj jer je na meču protiv AEK-a, revolitiran poništenim golom njegovom timu, upao na teren naoružan da se obračuna sa sudijom.

Za takav potez se izvinio javnosti i obrazložio da je to uradio u emotivnom stanju kako bi sprečio ljudske žrtve jer su mnogi ušli na teren.

foto: Fejsbuk

Prvi čovek PAOK-a Ivan Savidis sauočava se sa višegodišnjom zabranom dolaska na stadione i oduzimanje bodova za klub čiji je vlasnik. Grčki fudbalski savez na današnjem sastanku sa ljudima iz FIFA saopštio je da je Savidis prekršio niz kodeksa, uključujući i pretnje sudiji, za šta bi mogao da bude suspendovan do pet godina van fudbala.

Odgovornost je na Disciplinskom telu Superlige Grčke koja treba da mu izrekne kaznu.

Ukoliko PAOK zbog ponašanja Savidisa izgubi bodove najverovatnije će ostati bez dugo čekane titule jer AEK trenutno ima dva poena manje.

Tanjug

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ABA dodatno ponizila nacionalne saveze. KLS se igra za kikiriki