Foto: AP

teške optužbe

TI TROŠIŠ NOVAC, A ON JEDVA DIŠE: Bivša devojka optužila zvezdu Premijer lige da je zaboravio na bolesnog sina

Aura Ruiz, bivša devojka španskog fudbalera Hesea Rodrigeza, bori se za što bolji život njihovog bolesnog sinčića Nijana koji ima srčanu manu.

Fudbal
> 19:12h

Prošle godine je prošao tešku operaciju, a sada se oporavlja. Majka Aura besna je na igrača Stouka koji, po njenoj verziji priče, uopšte ne brine o detetu.

Putem Instagrama ostavila mu je poruku.

"Letiš privatnim avionom, stavljaš slike prepune dijamanata vredne na hiljade evra dok ti detetu peru odeću na ruke u bolnici. Nastavi da trošiš novac sa prijateljima, putuj, kupuj automobile i brendiranu odeću dok ti sin prolazi kroz teške probleme i teško diše. Ja ću se brinuti o njemu, a ti si izabrao da nas povrediš. Ti se odmaraš kad hoćeš, a moja iscrpljena porodica posle posla dolazi da poseti tvoje dete. Oni su uistinu veliki ljudi i vole ga, a ti mu ne možeš pomoći."

Hese je prošle godine ostavio emotivnu poruku posvećenu Nijanu i njegovoj majci.

- Ako svet misli da nisi dovoljno dobar, to je laž. Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila. Ti si moj ratnik i uvek ću biti sa tobom. Sve će biti u redu i uvek ću ti držati stranu. Uvek ćete mi biti u srcu vas dvoje i pratiću vas. Možda nam je danas teško, ali zajedno ćemo uspeti - napisao je Španac.