Foto: profimedia

sludela ga

(FOTO) ZBOG NJE JE PUKAO BRAK DŽENIFER ANISTON: Ova umetnica je zavela Džastina Terua!

Pop kultura

Dženifer Aniston (49) iDžastin Teru (46) su končali svoj brak. Ali, svetski mediji raspredaju kako je mlada umetnica Petra Kolins (25), navodno, potpuno sludela Terua i da je ona razlog kraha ovog braka.

Džastin nije patio previše za Dženifer, to je svima jasno. Tek što su objavili da se razvode, glumca već povezuju s Petrom.

"Bili su nekoliko puta na prijatnim izlascima, idu uglavnom u restorane i druže se. A Džastin je opsednut s njom iako tvrdi da su samo prijatelji. Upoznali su se u Njujorku, tamo on ima mnogo prijatelja i zapravo je sve to bio i povod njegovog rastanka od Dženifer", kaže neimenovani izvor za magazin "Star".

foto: profimedia

Da ima i dima i vatre u ovom slučaju potvrđuje i slika koju je Teru objavio dok još nije bilo naznaka rastanka od holivudske glumice.

Zanimljivo je i da je Petra prijateljica Selene Gomez kojoj je režirala spot prošle godine. A pošto je Selena prijateljica i sa Dženifer, i to mnogo duže odlučila je "otprati" Petru. Tako se javno i jasno stavila na glumičinu stranu, a novopečeni par za sada se ni po jednom pitanju ne oglašava.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia