icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Profimedia

dečko joj je klijent

ISPOVEST PROSTITUTKE OD KOJE ZASTAJE DAH: Zaljubila sam se u klijenta, u vezi smo 9 godina i podržava me u ovom poslu!

Objavljeno: 16.03.2018. 17:23h

 

Prostitutka Babls (53) koja u seks-industriji radi već 20 godine, kaže da je ponosna na posao koji radi, koji joj je omogućio da plaća račune i upozna današnjeg dečka koji ima 60 godina."Zapravo mi je jako teško objasniti kako smo postali par, to se jednostavno dogodilo. Imala sam puno sreće što sam ga upoznala. Nikada nisam imala s njim problema zbog posla koji radim" kaže Babls, prostitutka s Novog Zelanda za Daily Mail.

 

Današnji dečko prvo joj je bio klijent, a upoznali su se pre devet godina. Nakon ukupno 18 godina u seks industriji, Babls je puno zaradila, a njen dečko nema zamerki na činjenicu da ona sve vreme njihove veze nastavlja da radi svoj posao. On razume da Babls voli svoj posao i podržava je u tome.

 

foto: Profimedia

"Imam jak seksualni nagon. U tome sam malo poput muškaraca. Sviđa mi se raznoliki seks i puno seksa, a on s tim nema problema", objasnila je Babls.

 

Ipak, dogovorili su određene granice kako bi striktno odvojili njen posao od njihovog ljubavnog života.

 

"Raspravljali smo o tome kako naša veza može da funkcioniše. Neke stvari, poput ljubljenja, su zabranjene s klijentima jer je bitno da taj deo intime ostane samo naš. Dok se držimo pravila, nemamo nikakvih problema, imamo veliku slobodu da uživamo u životu", rekla je Babls.

 

Par često ide zajedno na putovanja, koja se uglavnom finansiraju iz njene zarade. Ove godine odlučili su da odu na krstarenje oko Novog Zelanda.

 

"Trebao mi je novac za novi auto. Tada sam radila u fabrici i jednog dana mi je koleginica, koja je znala da jako volim seks, predložila da počnem da zarađujem na tome" ispričala je ona o svom početku u seks industriji.

 

Iako je htela odmah da počne da radi, pre 18-te godine nijedan bordel nije hteo da je uzme jer je bila krupnija od njihovih prosečnih devojaka.

foto: Profimedia

" Odlučila sam da iznajmim kuću i radim sama. Na kraju je to ispala dobra stvar jer nisam bila kao sve druge. Bordeli nisu nudili krupnije žene, tako da mi nije dugo trebalo da skupim određeni broj klijenata" objašnjava ona.

 

U početku je imala veliki problem s oglašavanjem budući da su ograničenja u medijima bila puno veća i strože su se sprovodila nego danas. Tokom godina koje je provela u seks industriji, kaže da joj je uvek najbitnija bila sigurnost.

Na Novom Zelandu seksualna industrija je dekriminalizovana početkom 2000. godine, što je značilo da ne postoje više zakonske, ni kaznene, prepreke u radu u ovoj industriji. Danas, kad oglašava svoje usluge, može slobodno napisati da nudi seks, kao i svoja pravila od kojih je najbitnije obavezno nošenje kondoma.


Nakon početne zarade s vremenom je sve manje i manje radila, a zadnjih osam godina joj je prioritet završiti fakultet, na kojem studira socijalni rad. Ali, kad radi, Babls sama organizuje radno vreme, bira klijente i broj sastanaka koji će joj omogućiti dovoljnu zaradu da zaradi koliko joj je potrebno.

 

Danas su njeni klijenti uglavnom stariji muškarci (jedan od njih ima čak 80 godina).

 

"Puna usluga uključuje "rad rukom", oralni seks, masažu i običan seks, a dopustim im i da se istuširaju kasnije", objašnjava.

 

" Nekad jako dobro zaradim, pa opet neke nedelje je loša zarada. To varira. Zarada nikad nije ista. Zato sam i odlučila da se vratim u školu i zato želim da dobijem diplomu. Sve sam starija i trebaće mi normalan posao", zaključuje Babls.

 

- Nije me sramota svog posla. Volim da radim u seks industriji i volim da upoznajem nove klijente i razgovaram s njima. Mislim da bi mi bilo jako teško da odustanem od svega toga - zaključuje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily.mail, Foto:Profimedia

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!