Foto: Dado Đilas

IMA SE, MOŽE SE

MATEJA KEŽMAN POČEO DA SE ŠIRI PO BEOGRADU: Ne plaća alimentaciju, a kupio stan na Vračaru

Mateja Kežman kupio je stan na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save, bez obzira na to što je njegova bivša supruga Emilija protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece.

Fudbal
> 23:53h

Iako je proslavljeni fudbaler dužan 27.000 evra, to ga nije sprečilo da pazari skupocenu nekretninu, u kojoj živi sam, dok njegovi sinovi i ćerka s majkom stanuju kao podstanari. Kad se saznalo da je Kežman uzeo još jednu nekretninu, njegovo okruženje počelo je da ga kritikuje.

S druge strane, fudbaler je nakon razvoda uz pomoć suda podelio imovinu sa Emilijom i obezbedio je sa nekoliko lokala i stanom. Međutim, ta nekretnina je tesna za nju i troje dece, pa je ona odlučila da je izdaje, a oni da se presele u veći i komforniji stan.

foto: Dado Đilas

Pozvali smo Mateju i Emiliju za komentar, ali nisu se javljali na telefon do zaključenja ovog broja.

Podsetimo, Emilija je tužila Kežmana jer navodno dve i po godine nije dao ni dinara deci, a za svako dete mesečno treba da isplaćuje po 300 evra. U četvrtak je bio na saslušanju i branio se kako sinovima i ćerki ništa ne nedostaje, kupuje im sve što im je potrebno, te da nijednog trenutka nisu ostali uskraćeni ni za šta.

I. E.