Foto: Printskin/Tviter

SKRIVENA KAMERA

(VIDEO) SINIŠA MIHAJLOVIĆ POTPUNO ODLEPIO: Miha dobio srčku zbog lažnog zeta!

Ćerka srpskog trenera Viktorija, u dogovoru sa skrivenom kamerom, dovela lažnog dečka da ga upozna sa ocem. Momak koji je noćna mora svakog roditelja vrlo brzo izbacio Sinišu iz takta

Fudbal
> 09:01h

Znamo da Mihi ne treba puno da poludi, a da li možete da zamislite kako reaguje kad mu neko dira jednu od njegovih ćerki mezimica? Nastaje potpuno ludilo!

foto: Printskin/Tviter

Ovo su dokazali momci iz italijanske skrivene kamere, koji su legendi srpskog fudbala namestili zeta iz pakla! Naime, u dogovoru s porodicom Mihajlović organizovali su ručak na kom će Sinišina ćerka Viktorija (21) dovesti svog novog (lažnog) dečka da ga upozna s roditeljima. A mladić je, naravno, potpuna katastrofa.

foto: Printskin/Tviter

Na samom početku, dok Siniša i njegova supruga Arijana čekaju u restoranu dolazak zaljubljenog para, ona mu pokazuje fotografiju Viktorijinog izabranika, što Mihi daje uvid u katastrofu koja će uslediti. Sledi trenutak kad saznaje da mladić zapravo nije baš tako mlad, da ima 34 godine, što je 13 više od njegove ćerke.

- Pa da li je ona normalna, kad bude imala 35, on će biti na pragu pedesetih - pobesneo je Mihajlović.

Nakon 50 minuta kašnjenja, Viki i njen „dečko“ stižu u restoran i tu kreće potpuni haos. Dečko nema osnovne manire, kulturu ponašanja... svakim novim gestom izbacuje Srbina iz takta sve više i više.

Siniša već gubi strpljenje, a tada u restoran stiže i ekipa od nekoliko drugara Viktorijinog lažnog momka. Miha gubi kontrolu zbog njihovog ponašanja, ustaje da krene i tada mu saopštavaju da je u pitanju skrivena kamera.

- Da je potrajalo još malo, ubio bih ga svojim rukama - zaključuje Mihajlović.

foto: Printskin/Tviter

Nije mogao da veruje

NADAM SE DA ĆE KRATKO TRAJATI

U jednom trenutku tokom ručka Viktorija i njen lažni dečko ustaju od stola i odlaze do toaleta, što Mihi pruža mogućnost da kaže supruzi šta sve misli o potencijalnom zetu. Uz mnoštvo prigovora i psovki Srbin je dodao i da se nada da ova ljubav neće potrajati.

- Pogledaj ga, ona nije normalna. Dođe mi da ga zadavim, nadam se da će kratko trajati - rekao je Siniša.

Kurir.rs / Anja Vukašinović/ Foto:PrintSkrin / Twiter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KOLAROV PEVAO DŽEKU NA PROSLAVI: Amra iznenadila Edina rođendanskom zabavom, a srpski reprezentativac oduševio