Foto: Dragan Kadić

RETROSPEKTIVA

DUGO JE KRILA DA JOJ JE BRAK U KRIZI Emina: Treba krenuti dalje kad više nisi srećan!

Stars
> 13:23h

Pevačica Emina Jahović nedavno je priznala da je na svoj desetogodišnji brak stavila tačku i otkrila da ne postoji treća osoba koja je na to uticala, već se ljubav između nje i Mustafe jednostavno ugasila

Iako je donedavno govorila da je njen suprug, turski pevač Mustafa Sandal (48), njena najveća ljubav i da nikada neće dozvoliti da između njih dođe do raskoraka, slavna pop pevačica Emina Jahović(36) promenila je mišljenje. Po povratku s porodične plovidbe Turskim primorjem odlučila je da borbu za Mustafinu ljubav obustavi i dalje nastavi sama.

"Smatram da čovek treba da ostane u braku ili vezi sve dok je srećan. Kada osećaj sreće prestane, mislim da je vreme da se krene dalje. Razvod svakome može da se desi", izjavila je zvezda koja je od avgusta svoju pažnju usmerila isključivo na posao i sinove Javuza i Jamana, dok je za svog supruga prestala da pronalazi mesto kako u svom srcu, tako i na društvenim mrežama.

Takvo njeno ponašanje nije moglo da prođe neopaženo te su turski mediji počeli u stopu da ih prate. Emina je sama posećivala javne događaje, kao i dugo željene destinacije, a čak su je fotografi uslikali kako s telefonom u ruci i suzama u očima dugo sedi u automobilu ispred kuće. Već tada se verovalo da nije u pitanju samo obična svađa nego početak raspada bračne zajednice, međutim, Novopazarka sa adresom u Istanbulu još uvek nije bila spremna to da podeli s javnošću, nazivajući informacije o razvodu notornim lažima i spekulacijama.

Ispostavilo se da medijske sumnje nisu bile bez osnova – Mustafa se ubrzo iselio iz porodične vile, što je bila inicijalna kapisla da Emina sve javno prizna.

"Nakon četrnaest godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja doneli smo odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka niti je nagla, ali je uzajamna. Nakon dugih i otvorenih razgovora, zaključili smo da se naša iskrena i velika ljubav s godinama ugasila. Iako živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će tako biti i s njegove strane. Naša najveća misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu. U toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti bilo šta da nas skrene", napisala je pevačica na svom Instagram profilu sa željom da prekine dalje spekulacije o razvodu.

Ipak, tako nešto nije bilo moguće jer je sve zanimalo koji je razlog mogao ovakvu, zdravu, zadovoljnu i imućnu porodicu da rasturi. Ipak, po pevačicinim tvrdnjama, treća osoba u njenom braku nikada nije postojala.

foto: Dragan Kadić

"Moram da priznam da su me priče koje se u poslednje vreme pojavljuju u medijima i te kako zabavile", poručila je Emina.

Pored suza, koje su neminovne pri razvodu, u ovom slučaju nemoguće je ne izbrojati nule na bankovnom računu koje će Emina dobiti. Kako objavljuju turski mediji, ona će sa sinovima ostati u vili s dva bazena, golf terenom, teretanom, muzičkim studiom i prelepim pogledom na Istanbul. Vrednost kuće procenjuje se na 1,5 miliona dolara.

Tu je i zajednička ušteđevina koja broji milione dolara, ali i nekoliko nekretnina, vikendica, kao i jahta i mlaznjak. Po navodima turskih medija, Mustafa ne pravi pitanje koliko će novca njegovoj bivšoj supruzi pripasti i želi što pre da okonča razvod. Emini je, navodno, rastava teško pala, vidno je smršala i sate provodi u telefonskim razgovorima s majkom i sestrom.

(Kurir/Story, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TURCI ZA KRAH BRAKA KRIVE SAMO EMINU: Evo zašto je Mustafa u stvari ostavio Jahovićku...