Foto: Marina Lopičić, Printscreen

Devojčurak

NELA, TI LI SI: Ovo je ministarka pravde iz mladalačkih dana

Nenašminkana Kuburovićeva je pre sedam godina ličila na tinejdžerku

Politika
> 09:29h

Da je kojim slučajem prijatelj nije tagovao, retko ko bi pogodio da se na fotografiji koju je objavio pre sedam godina na Fejsbuku nalazi ministarka pravde Nela Kuburović.

foto: Privatna Arhiva

Bez šminke, sa razbarušenom kosom i u sportskom izdanju, Kuborovićeva je sa društvom pozirala dok su obilazili znamenitosti Beča.

foto: Privatna Arhiva

Ne mareći previše za svoj stil oblačenja, koji tada nije bio ni blizu onog koji danas kao ministarka pravde neguje, Kuburovićeva je u opuštenoj atmosferi sa prijateljima uživala u austrijskoj prestonici obilazeći brojne kulturne sadržaje, ispred kojih su i nastale slike na kojima izgleda kao devojčica.

foto: Privatna Arhiva

U debeloj perjanoj jakni, ravnoj obući, bez trunke šminke i sa talasastom dugačkom kosom, Kuburovićevu mnogi danas ne bi prepoznali imajući u vidu njen tadašnji opušten i pomalo bezličan stil, zbog kog je u prvi mah podsećala na tek svršenog studenta.

foto: Privatna Arhiva

Iako je vidno raspoložena grupa pravnika u Beču boravila početkom januara 2011. godine, Kuburovićevoj ni ciča zima nije predstavljala problem jer se, sudeći po brojnim fotografijama, dobro pripremila za ledene dane, nabacivši na uši popularne grejače.

Kurir / S. Đ.

Foto: Marina Lopičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PUTINOVI NOĆNI VUKOVI STIGLI U BANJA LUKU! Evo kako su bajkeri dočekani u Republici Srpskoj!