Trojica uhapšena

OVO SU PRIPADNICI VOJSKE KOJI SU PALI SA ČISTIM KOKAINOM: Uhapšeni posle filmske potere po Negotinu! Dok su bežali, drogu bacili kroz prozor

Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru, a obojica su rodom iz Majdanpeka

Crna Hronika
> 16:21h

Negotinska policija uhapsila je dvojicu pripadnika Vojske Srbije kod kojih je nađeno 540 grama najčistijeg kokaina, čija je ulična vrednost oko 120.000 evra!

Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru, a obojica su rodom iz Majdanpeka. S njima je uhapšen i treći osumnjičeni, Negotinac R. A. (28). Protiv sve trojice podnete su krivične prijave zbog sumnje da su proizvodili i stavljali u promet drogu.

Krenuli u Bugarsku

- Sumnjamo da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji su imali zadatak da kokain dovezu do granice s Bugarskom. Pronađeni kokain je najveće moguće čistoće, tako da bi se miksovanjem dobila mnogo veća količina. Procenjeno je da bi u takvom obliku vrednost na ulici dostigla sumu od 120.000 evra - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, policija je imala dojavu, a samo hapšenje bilo je kao na filmu.

- R. A. je vozio „sitroen ksaru“, koja pripada njegovom ocu. Kretali su se ka izlazu iz Negotina. Paketi s drogom bili su kod dvojice pripadnika Vojske, od kojih je jedan bio na suvozačkom, a drugi na zadnjem sedištu auta. R. A. primetio je policajca u civilu, koga je poznavao odranije. Zbog toga se uplašio i pokušao da pobegne - objašnjava naš sagovornik.

Preprečili im put

Osumnjičeni je dao gas i počela je jurnjava po Negotinu.

- Dok su bežali kolima, dvojica pripadnika Vojske su dve kese s kokainom izbacili kroz prozor. Nedugo posle potera je okončana kada je policija beguncima preprečila put, a kese s narkoticima su ubrzo pronađene - objašnjava izvor našeg lista i dodaje da nijedan od trojice uhapšenih nije odranije poznat policiji.

Branili se ćutanjem

DROGA STIGLA IZ BEOGRADA?

Na osnovu nepotpunih saznanja, policija smatra da je kokain stigao iz Beograda, a da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji bi ga samo transportovali do bugarske granice.

- Trojica osumnjičenih se zasad brane ćutanjem. Verovatno su u strahu od ljudi za koje su radili, pa iz tog razloga nisu ništa hteli da kažu - saznajemo nezvanično.

Kurir / S. A. B.

Foto: Stefan Jokić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) U ovom srpskom gradu je eskaliralo vršnjačko nasilje. Čak 956 slučajeva nasilja za jedno plugodište!