Foto: Dado Đilas

AKCIJE

SAJAMSKI UDARI MUNJE: Opel na Salon dovezao kroslend X, nadmoćnog osvajača titule Najbolja kupovina!

Auto
> 01:17h

"Opel" se beogradskoj publici predstavio modelom "kroslend X", koji je nadmoćno trijumfovao u klasi "best-baj" (najbolja kupovina), u izboru prestižnog žirija srpske Asocijacije automobilskih novinara! Ovaj model košta samo 13.910 evra. Premijerno je predstavljen i model "grenland X", a odličnu cenu ima "korsa" koja u opremi "selekšen" košta 9.990 evra!

Kroslend Xfoto: Kurir

"Insignija kantri turer" u varijanti “exclusive” premijerno je predstavljena na "BG kar šou". Na "Opelovom" štandu u Hali 4, pored ove premijere, svi posetioci Sajma moći će bolje da se upoznaju i sa automobilom godine u Srbiji u Best baj (najbolje kupovina) kategoriji, modelom "opelom kroslend X", koji je do sada prodat u 100.000 primeraka širom Evrope!

foto: Opel

Takođe, ljubiteljima četvorotočkaša biće predstavljeni i ostali SUV modeli iz "Opelove" porodice koji su zajednički razvijeni u okviru nove PSA grupacije, "grendland X" i "moka X". Na štandu će biti i "Opelova“ laka konjica koju predvodi nova "astra", "korsa", "astra sedan" i izuzetni mali gradski automobil ADAM poznat po svom prepoznatljivom stilu i velikim mogućnostima personalizacije. Opel je na posebnom štandu izložio i modele iz komercijalnog programa u okviru izuzuetno atraktivne ponude vozila i privlačnih uslova finansiranja sa dominacijom velikih modela "movano" i vivaro" i nezaobilaznog praktičnog modela "kombo".

Tokom sajma spremne su bogate ponude:

OPEL CORSA Selection 1.2

3 vrata 70KS - 9.990 evra

Agilna, spretna i sigurna, lako će se uklopiti u svako Vaše putovanje.

OPEL ASTRA Sedan Enjoy 1.6

115KS - 12.490€

Elegantna spolja, raskošna iznutra. Uverite se zašto je Astra Sedan godinama dokazano najbolja ponuda na tržištu. Neprikosnoveni nemački kvalitet, sa cenom samo za Srbiju.

OPEL CROSSLAND X Enjoy 1.2

81KS - 13.910€ Dizajniran specijalno za Vas. Crossland X je spreman na sve, zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, vodećim inovacijama u klasi i energičnom SUV dizajnu!

Raspitajte se i za sjajne uslove Opel Finansiranja na 36, 48 i 60 meseci.

Vi birate, kamatu od 0% ili najnižu ratu, poručuje "Opel".