Foto: Damir Dervišagić

Nataša i Luka izašli u noćni provod

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI PAPARACO: Nataša Bekvalac mužu zapušila usta!

Bekvalčeva i Lazukić se opustili s prijateljima u jednom restoranu, gde su proslavili Mladence, dok je njihovu bebu Katju čuvala pevačicina majka Mirjana

Stars

Nataša Bekvalac i njen muž Luka Lazukić proslavili su Mladence s nekoliko prijatelja u jednom restoranu u centru grada, dok je njihovu tri nedelje staru bebu Katju čuvala njena mama Mira.

foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su stigli u lokal nešto posle devet sati, a unutra su ih već čekali njihovi gosti. Dočekali su ih sa cvećem za pevačicu, ali i poklonima za bebu.

- Danas slavimo. Malo smo izašli s prijatejima - rekla je Nataša na ulazu u „Haš, haš“.

foto: Damir Dervišagić

Čim su se smestili za sto, Novosađanka je poručila vino i zapalila cigaretu. Iako je sedela preko puta muža, to ih nije sprečavalo da se tokom večeri grle i ljube. Luka je u više navrata hvatao ženu za kosu i sočno je ljubio, dok mu se ona zaljubljeno smeškala i nazdravljala. U jednom momenta ga je i ona strastveno poljubila, i to preko stola.

foto: Damir Dervišagić

Oko dva sata posle ponoći bračni par napustio je lokal, a paparaco Kurira ih je pratio do parkinga. Ali i ulični svirači. Od silnog pokazivanja emocija Lazukiću je usput pukla kesa, iz koje su ispali svi Natašini pokloni. Luka je bio prinuđen da ih pokupi, dok se pevačica smejala.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić